Untitled Document

"Dispecerat tractări non stop, tel. 0744-895955"

 

Activitatea de tractare-depanare şi asistenţă rutieră o efectuăm, în principal, cu ajutorul a două autoscamioane-platformă, specializate pentru transportul în siguranţă a vehiculelor avariate sau defecte. Fiecărui autocamion i se poate ataşa o remorcă-platformă pentru transportul automobilelor.
Unul dintre autocamioanele-platformă e marca MAN şi e dotat cu platformă comandată prin telecomandă şi troliu, de asemenea, telecomandat. Cu ajutorul acestuia putem transporta, în deplină siguranţă, atât autoturisme şi maşini de teren, dar şi autoutilitare, dube şi camionete cu masa maximă până la cinci tone şi lungimea până la şase metri. Autocamionul e dotat cu limitator electronic de viteză şi tahograf electronic, în conformitate cu normele legale.

Celălat autocamion de asistenţă rutieră e marca Mercedes şi are aceleaşi dotări ca şi camionul MAN. În plus, însă, autocamionul Mercedes mai e dotat şi cu un braţ-macara, fapt care ne permite să intervenim şi asupra autoturismelor sau utilitarelor răsturnate în şanţ ori în râpe. Cu ajutorul macaralei putem ridica maşina avariată şi o putem aşeza direct pe platforma camionului, care o poate apoi transporta la locul dorit. 

Ambele autocamioane sunt menţinută în perfectă stare de funcţionare 365 de zile pe an, 24 de ore din 24, şi pot oricând interveni în sprijinul celor care ne solicită. Autocamioanele de asistenţă rutieră pot pleca înspre locul solicitării în maximum 15 minute de la apelul telefonic.