Untitled Document

"Dispecerat tractări non stop, tel. 0744-895955"

 

Târgu-Mureş, 15 aprilie 2014
Începând de azi şi până după vacanţa de 1 Mai (până la data de 4 mai ora 23.59 inclusiv), oferim tuturor celor care au ghinionul să rămână cu maşina în pană şi care apelează la serviciile noastre de depanare / tractare / remorcare auto, o reducere de 25% din preţurile practicate în mod normal. Pentru a beneficia de această reducere este suficient să anunţaţi echipa noastră de intervenţie că aţi aflat de reducerea menţionată de pe pagina de internet tractarimuresdan.ro. Oferta se adresează doar persoanelor fizice, care călătoresc cu autoturismul. Acesta e modul în care firma noastră înţelege să ureze tuturor clienţilor săi, foşti şi viitori, sincere urări de sărbători fericite şi vacanţă fără evenimente rutiere.

Targu Mureş, 17 septembrie 2013
Oferim reduceri semnificative pentru comenzile venite de pe internet. De azi încolo, până la finele anului în curs, oferim 15% reducere faţă de preţurile noastre standard, pentru orice comandă venită prin intermediul paginii de internet. Pentru a beneficia de reducere, e suficient ca, atunci când sunaţi, să precizaţi că aţi ales firma noastră graţie paginii de internet.

***

Târgu-Mureş, 10 septembrie 2013
Societatea noastră a făcut încă un pas important în direcţia diversificării ofertei, prin achiziţionarea unei autospeciale marca Mercedes, destinată depanării şi tractării auto.
Autospeciala este – din câte ştim noi – unica din judeţul Mureş care este dotată cu un braţ-macara. Există situaţii îm care automobilele avariate (spre exemplu, cele răsturnate în şanţ) nu pot fi urcate pe platformă doar cu ajutorul troliului, sau pot fi urcate, dar automobilul riscă să sufere deteriorări suplimentare. În aceste situaţii, deloc rare, braţul-macara al noii noastre autospeciale e decisiv. Cu ajutorul său, putem, de acum încolo, să intervenim în situaţii în care nu puteam, anterior.
Câteva imagini cu noua noastră autospecială puteţi vedea în secţiunea „dotări tehnice”.