Venim in ajutorul dumneavoastra.

Proprietarul firmei, Dan Anca, este mecanic auto cu peste două decenii şi jumătate de experienţă în domeniu, în unităţile din Turda şi Târgu-Mureş ale fostei IATSA, respectiv Dacia Service.

Contacteaza-ne
  • Specialitatea sa au fost automobilele Daewoo, în întreţinerea şi depanarea cărora s-a şi specializat prin absolvirea unor cursuri organizate de constructor. De altfel, Dan Anca e unanim recunoscut în Târgu-Mureş ca fiind cel mai priceput mecanic auto în tot ceea ce ţine de automobilele Daewoo.

  • Exceptând marca din Coreea de Sud, Dan Anca stăpâneşte foarte bine şi gama de vehicule germane (Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen-Skoda şi Ford), dar şi cele japoneze, italiene şi suedeze.

  • Deţinem specializări şi atestate pentru activitatea de tractare, depanare, asistenţă rutieră şi transport ale automobilelor avariate/defecte, eliberate de Autoritatea Rutieră Română. Oferim, astfel, clienţilor noştri garanţia deplină a profesionalismului în domeniul nostru de activitate.
    Suntem parteneri autorizaţi ai Automobil Clubului Român şi, de asemenea, lucrăm în zona noastră şi cu alte câteva dispecerate de asistenţă rutieră.

Dotari tehnice

Contacteaza-ne

Servicii oferite

La apelul dv, ne deplasăm la faţa locului în cel mai scurt timp posibil. Acest timp vă va fi comunicat în prealabil.

La locul incidentului, verificăm întâi dacă maşina dv poate fi reparată pe loc. Dacă e posibil, vă remediem defecţiunile pe loc. Dacă acest lucru nu este posibil, vă transportăm maşina la cel mai apropiat service auto autorizat sau, la solicitarea dv, v-o putem transporta oriunde doriţi.

Vă ajutăm şi cu diagnoză gratuită şi cu consultanţă în alegerea unităţii service unde să vă puteţi repara maşina.
Dacă sunteţi în tranzit prin judeţul Mureş şi trebuie să înnoptaţi până vi se repară maşina, vă ajutăm să găsiţi cazare în zonă, potrivit dorinţelor dv, de la cel mai ieftin la cel mai luxos. Colaborăm, în acest sens, cu mai multe unităţi de cazare.

Ne puteţi solicita, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, şi pentru depanare-tractare în afara judeţului Mureş sau chiar în afara ţării, în spaţiul european.
Pentru parcarea autovehicului dv avariat, vă putem pune la dispoziţie parcarea din incinta unităţii noastre, de pe DN 13, Corunca E60, situată la cinci km de oraşul Târgu- Mureş. Parcarea este păzită non-stop.

IMPORTANT: Toate tarifele prestaţiilor noastre sunt negociabile.